Ree

Reeën zijn unieke dieren met een bijzondere leefwijze. Als kieskeurige fijnproevers stellen ze hoge eisen aan hun voedsel en leefomgeving, maar tegelijkertijd weten ze zich uitstekend te handhaven in het Nederlandse landschap. In ons land leven meer dan honderdduizend reeën! Toch vergt het geduld en kennis van biotoop, gedrag en familieverbanden om reeën niet alleen in het wild tegen te komen, maar ook te observeren en te begrijpen. Dit boek helpt daarbij. 

Gerard van den Broek volgt reeën al tientallen jaren op de voet. Met veel geduld en aandacht weet hij ze op de gevoelige plaat vast te leggen. In dit schitterende boek heeft hij zijn allermooiste foto’s samengebracht en verhaalt hij even beeldend over zijn meest onvergetelijke ontmoetingen met deze sierlijke dieren en over het voor ons minder zichtbare leven dat reeën in onze naaste omgeving leiden.

Een lust voor het oog én een belangrijke bron van informatie voor buitenmensen, wandelaars, fietsers en alle liefhebbers met een warm hart voor het mooiste dier van Nederland.

Ree verschijnt dit najaar.

Scroll naar boven
Scroll naar top